Endast för dig som är medlem

Coop-kortet är ditt medlemskort. Det ger dig poäng och extra bra priser i butikerna och hos olika partner. Du får också erbjudanden till föredrag, kultur-, nöjes- och sportarrangemang, samt möjlighet att vara med och påverka.

1. Poäng på allt du handlar

Coop-kortet ger dig poäng på varor och tjänster som du handlar hos Coop och Coops partner. Ju fler poäng, desto större belöning.

Så här fungerar poängen

2. Medlemspriser i butikerna och hos samarbetspartner

Du får medlemspriser i butikerna varje vecka och rabatt på resor, hotell och nöjen med mera hos Coops partner.

Aktuella medlemserbjudanden från Coops samarbetspartner

3. Medlemserbjudanden till kultur-, sport- och nöjesvärlden

Som medlem får du rabatt på biljetter till olika kultur-, nöjes- och sportevenemang. Vi gör även även några större årliga arrangemang. ett exempel är Familjedag på Skansen i Stockholm, med fri entré för två vuxna och fyra barn per Coop-kort. Coop-kortet ger också fri entré en gång på våren och en på hösten, samt rabatt i Skansens butiker. Du får 10 % rabatt i Skansen-butiken och 20 % rabatt i butiken på Lill-Skansen alla dagar året runt.

Fri entré på Skansen

Alla aktuella erbjudanden

4. Intressanta seminarier

Vi arrangerar seminarier på tema föräldraskap, hållbarhet, mat och hälsa. Som medlem får du rabatt på entrén eller kan delta helt kostnadsfritt.

5. Vi driver hållbarhetsfrågor

Vi vill att våra medlemmar ska kunna konsumera hållbart för såväl människa som miljö. Därför driver vi olika hållbarhetsfrågor och påverkar genom kontakter med företag, myndigheter och organisationer, Vi är även konsumentrepresentant i olika nätverk och samverkansgrupper.

Våra fokusområden

6. Smarta guider

Vi gör flera guider som underlättar när du vill konsumera på ett hållbart sätt.

Se våra tips och guider för att minska matsvinnet

7. Tidningen Mer Smak

En tidning för dig som uppskattar härlig matlagning och inspirerande tips. Oavsett om det är en enklare lunch eller middag med många vänner och familj på besök.

Läs Mer Smak som pdf

8. Fördelar för din vardagsekonomi

Med betallösningar hos Coop samt sparande och lån hos MedMera Bank får du ett prisvärt och hållbart sätt att sköta din ekonomi. Dessutom får du som Coop-medlem bättre priser och räntor.

Läs mer om betal- och kreditkort samt om att låna och spara pengar

9. Du har rösträtt

På föreningsstämman tas de större principiella besluten i föreningen. Du som är medlem är med och bestämmer vilka som ska representera dig. Kanske vill du själv engagera dig och bli ägarombud?

Läs mer om ägarombud

Läs mer om medlemsdemokratin

Publicerad: 2024-05-01