Prenumerera på Mer Medlem

Ange din e-postadress så får du ett mejl med en länk till senaste medlemsbladet. Det ges ut sju gånger per år. Prenumerationen är kostnadsfri.

Mer Medlem (tidigare Medlem Stockholm) ges ut sju gånger per år och distribueras via post tillsammans med Coops tidning Mer Smak och kontoudraget till alla KfS-medlemmar som drar Coop-kortet och handlat för minst 1.000 kr föregående månad.

Vill du vara säker på att få varje nummer kan du prenumerera digitalt. Då får du kostnadsfritt ett mejl och en länk till senaste Mer Medlem och senaste Mer Smak från Coop. (Du får den fortfarande via vanliga posten om du uppfyller kriterierna ovan.)

Vill du inte längre ha utskicket behöver du bara klicka på avregistreringslänken som alltid finns med i varje mejl.

I Mer Medlem ser du vad som är på gång i föreningen, hittar aktuella medlemserbjudanden, användbara tips och kan läsa mer om angelägna konsument- och hållbarhetsfrågor. Tillsammans med varje nummer får du även en länk till Coops tidning Mer Smak som är fylld med recept och matinspiration.

Jag vill prenumerera kostnadsfritt på Mer Medlem via e-post.

Fyll i ditt namn och din e-post i fälten nedan.

Dina personuppgifter används inte till något annat än den här prenumerationen och de raderas så snart du väljer att avregistrera dig.


Publicerad: 2021-09-20