Välkommen till Coop Östra

Konsumentföreningen Stockholm byter namn till Coop Östra, och vi fortsätter vårt arbete med att skapa medlemsnytta och bygga Sveriges bästa matkedja. Med fokus på matglädje, hållbarhet, hälsa och inspiration, välkomnar vi dig till ett nytt kapitel i vår gemensamma historia!

Som medlem är du en av ägarna till Coop, och tillsammans är vi 1,3 miljoner medlemmar i Coop Östra, en förening med cirka 200 Coop-butiker i Stockholm, Östergötland, Södermanland och Uppsala.

Som medlem i Coop Östra får du tillgång till förmånliga priser, många erbjudanden via medlemsprogrammet och exklusiva erbjudanden till spännande evenemang. Du har också möjligheten att påverka Coop så att vi hela tiden fortsätter att utvecklas. Var gärna uppmärksam nästa gång du handlar i butiken, för snart finns tidningen Mer Smak där, fyllt med recept, inspiration och tips inför midsommar, grill och sommarens alla matstunder.

Tillsammans är vi en konsumentkraft att räkna med!

Kolla in våra erbjudanden här.

För dig som medlem innebär namnändringen inga förändringar vad gäller poäng, medlemskort eller förmåner – allt fortsätter precis som förut.

Publicerad: 2024-05-24