KfS stöttar innovationsprojektet Bloomer

Nu kan vi äntligen dela med oss av information om initiativet Bloomer där vi varit och fortsätter vara en drivande kraft.

Bloomer är en unik accelerator som samlar tech-startups som vill förändra livsmedelsbranschen och skapa förutsättningar för en mer hållbar värld. Deltagare i programmet får möjlighet att skräddarsy sin läroplan samt får tillgång till marknadsplatser, data, välrenommerade mentorer och unika nätverk. Programmet börjar den 30 mars 2020 och deadline för att skicka in en ansökan är 14 februari 2020.

- Vi är väldigt glada att nu kunna lansera Bloomers acceleratorsprogram på riktigt och det känns så kul med den positiva responsen vi redan fått. Vi har arbetat hängivet med att få allting på plats och Konsumentföreningen Stockholm har och fortsätter att stötta det här initiativet. Vi kan inte göra allting själva utan vi måste samarbeta med fler parter i värdekedjan. Vi ser detta som ett utmärkt steg mot vår framtidsstrategi att tillsammans skapa medlemmarnas bästa affär, säger Axel Boëthius, hållbarhetsstrateg KfS.

Publicerad: 2019-12-19