Olika paket på Skytteholm, Ekerö

Boka in en helg med nära och kära på Skytteholm Hotell & Konferens vid Mälarens strand på Ekerö, 30 minuter från Brommaplan.

Njut av ljuset, lugnet, naturen och Mälarens vatten. Koppla av med en kopp kaffe eller ett glas mousserande. Skäm bort er med en god middag och vakna upp till en härlig frukostbuffé efter en god natts sömn. Mälarö GK ligger precis bredvid. Välj mellan olika paket.

  • Vandringspaket
  • Staycation
  • Herrgårdsjul - Fira julen på Skytteholm med klassiskt julbord i herrgårdsmiljö. Checka in i något av våra fina hotellrum i herrgårdens flyglar, ta en promenad i skogarna kring oss. Värm dig sedan i vår bastu i Strandpaviljongen och för den modige väntar kanske ett iskallt dopp i Mälaren. Kvällen börjar med glögg och därefter väntar vårt dignande julbord. Vi dukar det upp klassiska rätter så som sill och kallskuret i alla dess slag, julskinka, hemrullade köttbullar och allt annat du kan önska. Efter det kalla och småvarma väntar ett härligt gottebordet sprängfyllt med bakverk, godsaker och praliner. Somna sedan skönt i något av våra fina hotellrum och vakna upp utvilade till en härligt frukostbuffé.

Med middag, tillgång till relax i Sjöpaviljongen, en övernattning med del av dubbelrum i Skyttegården och en härlig frukost.

Tid

Erbjudandet Vandringspaketet på Skytteholm gäller till och med 25 november 2021.

Erbjudandet Staycation på Skytteholm gäller till och med 25 november 2021.

Erbjudandet Herrgårdsjul på Skytteholm gäller fred-lör 26 november-18 december 2021.

Plats

Skytteholm Hotell & Konferens, Ekerö
Se på karta

Pris

20 % rabatt på paketen.

Boka

Läs mer om de olika paketen och boka via länken här nedan.

Gå till bokningen

Alla erbjudanden för dig som är medlem

För alla med Coop-kort.

Publicerad: 2021-08-19