Luciagalan i Stockholm Waterfront

Stämningsfull, traditionell och vacker Luciakonsert med Stockholm Singers samt landets två främsta musikskolor, Adolf Fredriks Musikklasser och Lilla Akademien.

Medverkande är Stockholm Singers samt körer och ensembler från Adolf Fredriks Musikklasser och Lilla Akademien. 

Vackra Luciaprocessioner såväl på scen som på läktaren, därtill klassisk julmusik och lekfulla inslag. Luciagalan är tänkt att bli en årlig tradition, en stor, vacker och njutbar Luciakonsert av fint klassiskt slag.

Stockholm Singers är en av Skandinaviens främsta körer, och har vunnit en rad internationella körtävlingar. Ensemblen har under många år givit Luciakonserter i traditionell stil. Nu tar vi steget in i den moderna, bekväma och ombonade Stockholm Waterfront, med utsökt ljud, fri sikt och sköna fåtöljer.

Dirigent och programvärd är Bo Aurehl, som under många år har arrangerat vackra Luciaframträdanden först i Adolf Fredrik och numera med Stockholm Singers.

Först Lucia med tärnor och stjärngossar med levande ljus. Traditionella och välkända Lucia- och Staffansvisor. Därefter ett charmigt intermezzo och sedan en klassisk julkonsert.

Tid

Söndag 12 december klockan 14.00 och 17.00

Plats

Stockholm Waterfront, Nils Ericsons Plan 4
Se på karta

Pris

Kategori A. 285 kr (ord pris 370 kr)
Kategori B. 230 kr (ord pris 285 kr)

Boka

Boka via länken här nedanför.

Ange rabattkod: COOP2021

Gå till bokningen

Alla erbjudanden för dig som är medlem

För alla med Coop-kort.

Publicerad: 2021-11-15