Julmarknad på Skansen - Fri entré 2, 9 och 16 dec

Skansens julmarknad i Stockholm är en tradition ända sedan tidigt 1900-tal. Nu kan vi erbjuda våra medlemmar fri entré under tre fredagar i december.

På julmarknaden hittar du ett 70-tal marknadsbodar fyllda av delikatesser till julbordet, lokalproducerat hantverk av textil, trä, keramik och ull. Det finns också gott om härliga smakupplevelser som kolbullar, våffelstånd, glögg och brända mandlar.
 
Förutom marknaden på Bollnästorget kan du ta del av traditionen och historien kring jul, där såväl människa som djur är en del av berättelsen.  Möt våra vintervakna djur och lär dig om deras betydelse för julen. 
 

Rabatt i Skansens butiker

Coop-kortet visar att du är medlem i Konsumentföreningen. Kortet ger 10 % rabatt i Skansenbutiken och 20 % rabatt i butiken på Lill-Skansen. Rabatten gäller hela året och på köp över 100 kronor. Visa det fysiska kortet, kortet i Coop-appen eller kortet som finns när du loggar in på coop.se.


Tur och retur med buss

OBS! Bussbokningen är nu stängd.

Till dig som redan bokat plats

Bokningen är bindande men om du får förhinder kan du överlåta din plats till någon annan. Det är endast bussresan som förbokas, ej entrén till Skansen.

Alla måste använda bälte på bussen och du som reser med små barn måste ta med eget barnskydd/bälteskudde/bilbarnstol. Det finns plats för barnvagn på bussen.

Mer info finns i bekräftelsen du fått på mejl.

Tid

Gäller den 2, 9 och 16 december. Kl. 10.00 - 16.00.

Plats

Skansen
Se på karta

Pris

Fri entré för medlemmar på fredagarna upp till två vuxna och fyra barn per kort. Visa Coop-kortet i entrén.

Du kan även visa kortet i mobilen genom att ladda ner Coop-appen och skapa ett inlogg. Gör det gärna i förväg så går allt snabbare.
Läs mer och ladda hem Coop-appen här.

Alla erbjudanden för dig som är medlem

För alla med Coop-kort.

Publicerad: 2022-10-18