Björn Skifs på Hamburger Börs

30 % rabatt till Björn Skifs show i vår. Boka senast 31 jan.

Han har stått på scen i över 60 år och är en av Sveriges mest folkkära artister. Sedan i höstas kör Björn Skifs sin nya show på Hamburger Börs anrika scen, vilket är 33 år sedan sist. Tillsammans med sitt tiomannaband går showen En Värld av Skifs, som blivit en succé. Det är en musikalisk kavalkad fylld med nummer och minnen från en otrolig karriär.

Mottagandet har varit överväldigande och biljetterna sålde slut direkt våren 2022 när de släpptes. Nu har extra föreställningar släppts och under januari får du 30 % rabatt på utvalda datum under våren 2023.

Björn Skifs behöver egentligen inte någon närmare presentation. Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits och mångsidig underhållning. En Värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker.

"Det känns fantastiskt kul att intresset är så stort så att vi nu kan fortsätta med nya spelningar under våren. Att gensvaret skulle ligga på denna nivå är faktiskt svårt för mig att förstå men naturligtvis enormt roligt och tacksamt" /Björn Skifs

Tid

Boka senast 31 januari 2023

Plats

Stockholm, Hamburger Börs

Medlemserbjudande

30 % rabatt på utvalda datum under våren 2023, på alla biljettkategorier via länken nedan.

Rabatterade dagar är märkta med 30 % rabatt. Tillgängliga biljetter finns både med och utan 3-rätters middag.

Biljettkategorier från 595 kr och uppåt. Inget maxantal. Först till kvarn gäller.

Bokning

Boka biljett till Björn Skifs

Mer Info och kontakt

Läs mer om föreställningen här

info@hamburgerbors.se
0771-13 43 00

Publicerad: 2023-01-11