Medlemstävling: Vinn Biljetter till Rosendal Garden Party (Avslutad)

Nu har du chans att uppleva sommarens magiska Rosendal Garden Party.

Tävlingen är avslutad och vinnarna kontakade.

Vi tävlar ut 10 biljetter exklusivt för Coop-medlemmar! Missa inte möjligheten att vinna och se artister som Grace Jones, The Cardigans och Massive Attack live. Delta i tävlingen och gör dig redo för en oförglömlig sommarkväll.

Läs mer om Rosendal Garden Party här. 

För att kunna delta i tävlingen ska du vara Coop-medlem och ha registrerat din e-postadress för utskick från Coop.
Logga in på denna länk och se om du redan registrerat din e-post.

Svara på frågan nedan och fyll i formuläret för att tävla. Fem personer vinner två biljetter var till Rosendal Garden Party 2024. Tävlingen pågår till 9 juni. Åldersgränsen för evenemanget är 13 år.

Lämna ditt svar här

Vilken dag vill du gå på?

Tävlingen börjar den 31 maj 2024 och avslutas den 9 juni 2024 kl. 23:59.

Tävlingen arrangeras av Konsumentföreningen Stockholm med omnejd ekonomisk förening, 702002-1445 (”KfS”). Vinnaren kommer att kontaktas via mejl inom 48 timmar efter att tävlingen har avslutats. I händelse av att vinnaren inte kommunicerar sitt accepterande av vinsten inom 24 timmar, förbehåller vi oss rätten att välja en annan vinnare och den personen som inte svarade kommer att avstå sin rätt till ett pris. Priset kan inte överlåtas till någon annan eller bytas ut mot kontanter eller andra varor. Tävlingsjuryn består av representanter från KfS  och från Coop Butiker & Stormarknader AB (”CBS”) och beslutet kan ej överklagas. Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren.

När du deltar i tävlingen godkänner du att ditt namn och tävlingsbidrag publiceras i KfS och CBS kanaler, inklusive på webbplats, på Facebook och på Instagram. 

Dina personuppgifter används för att administrera tävlingen och i samband med ditt medlemskap i KfS och i Coops medlemsprogram i enlighet med stadgarna för KfS och villkoren för medlemsprogrammet. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på vår hemsida  och på coop.se

Publicerad: 2024-02-04